Co-creation Life Projects & Merluno

Life Projects helps us develop our people on an individual level
-and how the individual can contribute to the whole.

They have a beautiful message and purpose in this world. In co-creation with Merluno, Life Projects revealed their unique DNA that is also their strategic compass. It is explained in the text below and written in Dutch, to maintain the integrity of the exercise. We hope it inspires you too!

“Terug naar de eenvoud” – DNA exercise Life Projects

In een wereld overladen met aanhoudende prikkels, to do-lijstjes & afleidingen voelen we niet altijd moeiteloos aan wat voor ons (eigenlijk) echt belangrijk is. Net om die reden zijn we steeds meer op zoek naar de betekenis van een zinvol leven. De connectie met onszelf herstellen & daarna ook kunnen cultiveren betekent terug gaan naar de essentie. Life Projects faciliteert die connectie door je in contact te brengen met de wijsheid van de natuur, je geest, je ziel & je lichaam.

In een maatschappij gericht op de buitenkant, nodigt Life Projects uit om stil te staan bij wat jij van het leven wil, maar ook bij wat het leven van jou wilt. Door te voelen uit welk hout je gesneden bent, kan je een zinvol leven leiden dat echt bij jou past. Pas als je ontdekt wie jij als mens bent, met je volle levenspotentieel, kan je je levensproject realiseren.

Naast een diepe herinnering in de eigen oorsprong is er bij Life Projects een constante verregaande studie in zowel de Oosterse als Westerse alchemie in samenwerking met meesters en vanuit ervaringen met diverse krachtplekken. De bundeling van de violette (Oosters) en gouden (Westerse) natuurlijke intelligentiestromen hebben geleid naar steeds inspirerende en verdiepende verhaallijnen die de westerse mens (zowel jong als oud, therapeut als moeder, CEO of spiritueel leider) helpen om als een moderne alchemist door het leven te gaan. Een leven voor vervulling met respect voor wat er in het hier en nu voorhanden is.

Als centrum voor levenskunst, kan je workshops en trainingen volgen; individueel en in groep, in Belgiƫ en in de wijde wereld. Het zijn vandaag die life changing experiences die je helpen om vanuit je natuurlijke potentieel te leven.

Curious for more? Follow us on Facebook or Instagram and stay tuned.

facebook.com/lifeprojectsdirkoellibrandt | facebook.com/Merluno

@merluno_consulting